مزایا و معایب بازاریابی ویدیویی
در تعریف تئوری، نحوه عملکرد بازاریابی ویدئویی بسیار ساده است بدین گونه که متخصصان با استفاده از نام تجاری شما ویدیوهایی تولید می کنند که به نوعی شما و برندتان را تبلیغ می کند. با این شیوه، آگاهی مخاطبان از محصولات یا خدمات تان افزایش می یابد و باعث جذب کاربران خواهد شد و در نهایت میزان فروش شما افزایش می یابد.
اما درعمل، این مسئله کمی پیچیده تر است. همانند بسیاری از تلاش های بازاریابی شما، بازاریابی ویدئویی براساس داده ها انجام می شود، بنابراین شما بایستی بر شاخص های مختلف نظارت داشته باشید و روند جذب مشتریان خود را پیگیری و بررسی کنید.
برای توسعه استراتژی بازاریابی ویدیوییتان، باید موارد زیر را رعایت کنید.
1. منابع مورد نیاز را مشخص کرده و به آن اختصاص دهید.
شما باید برای تولید ویدئوی مورد نظر تعیین بودجه کنید. همچنین نیاز به حداقل تجهیزات لازم از جمله نرم افزاری برای ویرایش کار، تیم و گروه مناسب دارید. یک مورد مهم دیگر نیز زمان بندی صحیح برای انجام این کار است.
2. داستان های خود را بگویید.
نحوه داستان گویی شما به اندازه همان ویدئو مهم است و موجی از طوفان را بپا خواهد کرد. بنابراین به اینکه چه داستان هایی می خواهید بگویید و چگونه آن را بیان می کنید، بیندیشید.
3. ایجاد تعامل با داستان گویی ساده نیست؛ شما باید بتوانید مخاطب خود را درگیر و مجذوب خود کنید.
به این فکر کنید که چگونه داستان هایتان را برای آنان جالب و جذاب کنید.
4. فیلم هایتان را کوتاه درست کنید.
هرچند هیچ محدودیتی برای فیلم های بازاریابی از نظر زمانی وجود ندارد اما توصیه هایی بر کوتاه بودن آنها شده است. در واقع به طور یک قانون کلی عنوان شده که فیلم های کوتاه تر در میزان بازدهی بهتر هستند.
◊ مزایای بازاریابی تصویری
در بیان مزایای بازاریابی ویدئویی حرف و سخن بسیار زیاد است. در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم.
• ویدئو به مخاطبین شما کمک می کند. امروزه بسیاری از تلاش های بازاریابی شرکت ها برای کمک به ایجاد اعتماد طراحی شده اند. ویدئو یک پل ارتباطی است که شما را به گفته هایتان پیوند می دهد و به مشتریان اجازه می دهد که پشت پرده مجموعه شما را درک کرده و در نهایت به میزان ارزش و اعتماد شایسته برند شما دست یابند.
• ویدیو یک معدن طلای بدون وقفه است که به ساختن لینک ها به وبسایت شما می پردازد تا با افزایش علاقه و کارآمدی بیشتر که خود می تواند رتبه بندی موتورهای جستجو را تحت تاثیر قرار دهد؛ نرخ ترافیک وبسایت تان را بالا ببرد.
فراموش نکنید که YouTube متعلق به گوگل است، بنابراین مطمئن شوید که فیلم های خود را به YT منتقل کرده اید و تگ برچسب با کلمات کلیدی مناسب را ارسال کنید.
• فیلم ها میزان حفظ و نگهداری حافظه ای اطلاعات را برای مخاطب افزایش می دهند.
اگر مشتریان شما مطلبی را تنها بشنوند، احتمال دارد که سه روز بعد حدود 10٪ از این اطلاعات در حافظه آنان باقی مانده باشد. درمقابل، اگر آنچه که آنها می شنوند با تصاویر مرتبط همراه شده باشد، سه روز بعد به طور متوسط 65 درصد از این اطلاعات را به یاد خواهند داشت.
• در سال 2017، محتوای ویدئویی حدود 74٪ از کل ترافیک آنلاین را تشکیل می داد. مشتریان و اصولا کاربران اینترنتی، ویدئو را دوست دارند. این بدان معناست که بازاریابی ویدیویی خوب می تواند بازدیدکنندگان جدید را جذب کند.
◊ چالش های بازاریابی تصویری
هزینه تجهیزات، نرم افزار ویرایش، دیدگاه کاربر نهایی، هزینه های مربوط به ویدئو آنلاین، تیم بازاریابی ویدئویی با تجربه و… مواردی هستند که در دنیای امروزی همه قابل حل شدن و به نوعی برطرف شدن هستند. درست است که شما به چنین تجهیزاتی و البته به یک پلتفرم مناسب برای انجام چنین کارهایی نیاز دارید اما در واقع بزرگترین چالش بازاریابی ویدئویی در حال حاضر، استراتژیک است.
اینکه چگونه یک استراتژی بازاریابی ویدئویی جامد و موثر ایجاد کنید، چگونه محتوایی را که مخاطبان به دنبال آن هستند را تولید کنید و نحوه ایجاد ویدئوهای جذاب و به اشتراک گذاری آنها نیز خود چالش برانگیز است.علاوه بر همه اینها، بازاریابان محتوای ویدئویی نیاز به درک صحیح از معیارها و نحوه نشان دادن موفقیت ها و بهبود زمینه های ویدئویی را نیز دارند.
◊ بهترین روش برای بازاریابی تصویری
اگر می خواهید بازاریابی ویدئویی شما نتایجی داشته باشد، باید دوباره برنامه ریزی، تست، تجزیه و تحلیل و آزمایش کنید. همه اینها در کنار هم شما را به یک استراتژی می رساند.
هدف شما از ساختن فیلم های تبلیغاتی شناختن خود به مخاطبان و جذب آنان است اما از دیدگاه بازاریابی، فیلم های تولید شده توسط شما باید با قیف فروش شما نیز هماهنگ باشند.
به بررسی اینکه هدف هر ویدئو چیست؟ مخاطب آن چه کسی است؟ چگونه اهداف بازاریابی شما را نشان می دهد؟، بپردازید تا بتوانید به یک راهکار واقعی دست یابید.
در یک جمع بندی کلی
شما باید استراتژی بازاریابی ویدئویی خود را با توجه به گام های زیر مدیریت کنید.
▪ یک استراتژی جامع برای توسعه ویدئوها برای هر مرحله از قیف فروش خود برنامه ریزی کنید.
▪ محتوا و اهداف هر یک از ویدیوهای شخصی را شرح دهید.
▪ با تعیین معیارهای هر فیلم بهترین و موفق ترین ویدئوهایتان را مشخص کنید.
▪ به تجزیه و تحلیل و تست کردن آنها بپردازید و بر روی آنها بیشتر کار کنید تا آنها را از نگاه مخاطب جالب تر و مفیدتر بازسازی کنید.
▪ فیلم ها و نحوه استقرار آنها را در صورت لزوم آپدیت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید