مهم ترین نکات برای شروع کسب و کار

بسیاری از افراد به دنبال به حقیقت رسانی رویای ایجاد تجارت خود هستند اما اطلاعات کافی برای راه اندازی و شروع کسب و کار ندارند. مسلما برای استارت و پیشرفت یک تجارت، همواره مسائل و مواردی موجود بوده که کمتر کسی به آن توجه می نماید. برخی از افراد در ابتدای کار از نیازهای اصلی غافل شده و بدون دانش اولیه برند خود را راه اندازی می نمایند و همین انر موجب شکست تجارت می گردد.
به راستی نیاز های شروع کسب و کار موفق چیست و به چه مواردی باید توجه نمود؟ تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا تمیمی موارد به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرند.

برای شروع کسب و کار به چه مواردی نیاز داریم؟
همانطور که میدانید شروع کسب و کار نیازمند دارا بودن شرایطی می باشد. موارد زیر از جمله این شرایط بوده که می توانید با بررسی آنها تعیین نمایید که برای راه اندازی یک برند و تجارت مناسب می باشید و یا خیر؟
1. زمان
یکی از مهمترین مهارت ها برای شروع کسب و کار، مهارت مدیریت زمان است. شما قبل از هر چیزی و در ابتدا باید توانایی مدیریت کارها و اولویت بندی آنها را داشته باشید. بسیاری از افراد از آنجایی که بر ساعات روزانه تسلطی ندارند، وقت کافی برای راه اندازی بیزینس دلخواه خود را نخواهند داشت.
با اولویت بندی کارها به سادگی می توانید فعالیت های مهمتر را زودتر انجام داده و فعالیت هایی را که اولویت کمتری دارند، به تاخیر بیندازید.
اولویت بندی فعالیت های تجاری از اهمیت بالایی برخوردار است اما نمی توان کل وقت روز را به فعالیت های تجاری گذراند. از این رو ابتدا کارهای شخصی خود را انجام داده تا مشخص شود که چه مقدار زمان می توانید برای پروژه های تجاری خود بگذرانید.
2. سرمایه
یکی از مهمترین نیازهای شروع کسب و کار، داشتن سرمایه اولیه برای راه اندازی و تهیه مواد یا اجناس مورد نیاز می باشد. متاسفانه بسیاری از افراد دقیقا به علت نداشتن پول تصمیم به راه اندازی یک کسب و کار می گیرند. همین امر موجب می شود تا اینگونه کارآفرینان به جای پیشرفت و ترقی، روز به روز بدهی بالا آورده و با شکست مواجه شوند.
اگرچه همواره وجود سرمایه اولیه نمی تواند ضامن به ثمر نشستن و موفقیت یک تجارت گردد، اما از ایجاد بدهی و شکست مالی جلوگیری خواهد کرد. در ابتدای شروع کسب و کار واقع بین بوده و تمامی هزینه هایی که باید پرداخت کنید را تخمین بزنید.
سپس هزینه به دست آمده را معیاری برای برنامه ریزی قرار داده بر طبق آن پیش روید. از جمله هزینه هایی که در ابتدای کار باید مبلغی را به آنها اختصاص دهید، موارد زیر می باشند.
- کارت بازرگانی
- هزینه طراحی یک وبسایت
- طرح های تبلیغاتی
- نرم افزار حسابداری

3. صبر
در هر تجارتی برای اینکه بتوانید ثمره تلاش خود را ارزیابی کرده و مشاهده نمایید، لازم است تا کمی صبر داشته تا در گذر زمان شاهد ترقی تجارت خود باشید. صبور بوده و گرفتار برخی باورهای رایج و غلط زیر نشوید.
همه تجارت ها سریعا به سود نمی رسند
بسیاری از افراد پس از مدتی کار و فعالیت دلسرد می شوند چرا که در برخی از روزها، با مبلغی کمتر از مبلغ شروع کسب و کار خود مواجه می شوند. به یاد داشته باشید که برای مشاهده پیشرفت و فروش محصولات زمان نیاز می باشد. تنها بر هدف ماهانه خود تمرکز نمایید چرا که برخی از روزها ممکن است فروش نداشته و در عوض برخی از روزها بیشتر از روزهای عادی فروش نمایید.
انتظار اشتباهات را داشته باشید
همه افراد ممکن است بابت اشتباهاتی که در ابتدا و شروع کسب و کار خود مرتکب می شوند، مجبور به پرداخت خسارت شوند اما سعی کنید از اشتباهات خود درس گرفته و برای جلوگیری از وقوع خسارت های بعدی در آینده استفاده نمایید.
4. تحقیق و پژوهش
در برخی از مواقع ایده های منحصر بفرد لزوما سودآور نمی باشند. این بدان معناست که شاید متقاضی و مشتری برای ایده شما در بازار وجود نداشته باشد. به همین دلیل کسی تا بحال به فروش محصولات مورد نظر شما روی نیاورده است.
از طرفی برخی از ایده ها به حدی ناب و شگفت انگیز بوده که جامعه بلافاصله با روبرو شدن با آن، خریدارش است. به همین علت به خوبی بر روی ایده مورد نظر خود فکر کرده و سپس آن را اجرا نمایید.
برای اینکه ایده خود را به واقعیت تبدیل نمایید، ممکن است بخواهید در فضا و مکان خاصی محصولات خود را به نمایش گذارید. از طرفی با پیشرفت و گسترش ارتباطات بسیاری از تجار محصولات و خدمات خود را از طریق وبسایت ها به نمایش مردم در می آورند؛ بنابراین وب سایت می تواند یکی از نیازهای شروع کسب و کار شما تلقی شود.
5. طرح تجاری
برای پیشرفت یک ایده تجاری، باید طرح و هدف تجاری داشته باشید. این امر در شروع کسب و کار بسیار حائز اهمیت است مخصوصا اگر بانک یا فرد دیگری پشتیبان مالی شما باشد؛ زیرا در صورتی که بدون طرح و برنامه ریزی اولیه برای شروع کسب و کار اقدام نمایید، ممکن است با شکست مواجه شده و بدهی به وجود آورید.
موارد فوق از جمله نیاز های شروع کسب و کار بوده که قبل از هر اقدام تجاری باید به آنها فکر کرد. استفاده از یک راهنما یا کوچ برای موفقیت در یک تجارت می تواند بسیار موثر واقع شود.
۶. با تمام وجود مشغول شوید
یکی از رموز مهم این است که با تمام وجود مشغول شوید. همه ما میتوانیم تاریخ ساز باشیم. مردم عادی تنها از ۳درصد هوش خود استفاده میکنند. ثابت شده است که انیشتین در بهترین موقعیتها تنها ۱۰درصد مغز خود را به خدمت گرفته است. حال اگر ما از ۱۰درصد این سرمایه خدادادی استفاده کنیم چه میشود؟
به کم راضی نباشید، قناعت نکنید. سعی کنید کمی بیشتر بخواهید. شاید بعضیها نام آن را طمع بگذارند اما مهم نیست. چون اگر بیل گیتس طمع نمیکرد امروز این نبود، اگر هنری فورد طمع نمیکرد امروز اتومبیل سواری با سوخت بنزینی اختراع نشده نبود، اگر گالیله رضایت میداد و نیوتن پس میکشید همچنان فکر میکردیم خورشید به دور زمین میچرخد، زمین یک نهنگ بزرگ در دریاست و ما روی آن قرار داریم یا زمین به شکل مربع است. اگر این طمع مقدس نبود امروز تنها یک سرما خوردگی ساده و آنفلوآنزا ما را میکشت چون کاشف پنیسیلین قناعت کرده بود و همه چیز را کافی می دانست.
۷. با شروع کار کمک ها به تدریج جذب می شود
خیلی اوقات ایدههای خوب تنها به دلیل اینکه افراد مناسب یا سرمایه لازم فراهم نبوده است به دست فراموشی سپرده میشوند. بنابراین به دنبال کسانی مرتبط با ایده هایتان باشید. شبکه سازی کنید تا بتوانید هرچه زودتر ایده خود را عملی کنید. صبر کردن اصلاً به صلاح نیست. میدانید نوح چه وقتی ساختن کشتی را آغاز کرد؟
قبل از شروع باران. سعی کنید گروهی کار کنید. حتی به کارآفرینان دیگری که اطراف شما هستند کمک کنید و با هم یک محصول بوجود بیاورید. البته یادتان باشد که در شراکت حق و حقوقتان را بشناسید چرا که سنگ بنای هر شراکت پرثمر و پایدار همین است. در جاهای خوب کار کنید و تجربه بیندوزید و شبکه درست کنید. یک کارآفرین موفق بدون پشتوانه تجربیاتی که در شرکتهای مختلف اندوخته است و افرادی که شناخته بود، نمیتواند موفق شود.
مهمترین نیازهای یک کسب و کار چیست ؟
برای راه اندازی هر کسب و کاری باید اول نیازهای آن را خوب بشناسید تا بتوانید یک کسب و کار کوچک را راه اندازی کنید و در آن موفق شوید . زیرا کسب و کارها زمانی شروع می شود که کسی تصمیم بگیرد و می تواند با ساخت کالا و ارائه خدمات و فروش آن به افرادی که مایل به پرداخت هزینه آن هستند ، سود کسب کند. همه ما می دانیم که هدف اصلی همه مشاغل یک سان است .این هدف اصلی شامل کسب سود می شود ، در غیر این صورت ورشکست می شود . اما اگر می خواهید به سود و درآمد بالایی برسید باید اول از همه نیازهای یک کسب و کار را بدانید .
دیدگاهتان را بنویسید