برای بیزینس کوچ شدن حتما مدرک بگیرید!
در دنیای امروز تخصص ها نو و تازه ای قد کشیده که به ارکان پاسخگویی به بسیاری از نیاز های دنیای جدید تبدیل شده اند. بیزینس کوچینگ یکی از این تخصص هاست که به سرعت جای خود را در جامعه باز کرده و بیزینس کوچ به قلب تپنده ی هر کسب و کار و سازمانی تبدیل شده است.
- اما بیزینس کوچ کیست و چه تفاوتی با مشاور دارد؟
- آیا بیزینس کوچ نیاز به مدرک و گواهینامه ی معتبر دارد؟
و سوالات مشابه آن، علامت سوال هایی هستند که در ذهن علاقه مندان به حوزه بیزینس کوچینگ بدون پاسخ شفاف و به درد بخور! باقی مانده.
پس اگر برای بیزینس کوچ شدن برنامه ریزی می کنید و آینده ی درخشانی برای خود هدف گذاری کرده اید؛ پیشنهاد می کنیم مطالب این مقاله را از دست ندهید. امروز قصد داریم یکبار برای همیشه به بررسی این سوال ها بپردازیم.
بیزینس کوچینگ چیست؟
در ساده ترین تعریف بیزینس کوچینگ یک سری خدمات است که به وسیله ی بیزینس کوچ و به هدف ایجاد جهش در کسب و کار و تحول راندمان و سود دهی ارائه می شود؛ اما این خدمات چیست؟
ابتدا بیزینس کوچ ریز به ریز مسائل مربوط به کسب و کار مثل نحوه ی عرضه ی محصول یا خدمات را آنالیز می کند تا به درک عمیقی از نقاط قوت و ضعف بیزینس، قابلیت ها، ظرفیت ها و از همه مهم تر موانع رشد کسب و کار شما برسد.
در مرحله بعد بیزینس کوچ راه حل های عملی و توصیه های کاربردی ارائه می کند تا به راندمان حداکثری برسید و از همه پتانسیل های موجود به خوبی بهره بگیرید.
آیا برای بیزینس کوچ شدن نیاز به مدارک و گواهینامه داریم؟
سوال چالشی است که در ادامه به تشریح پاسخ آن می پردازیم. نظرات بیزینس کوچ های با تجربه راجع به مدرک متفاوت است؛ گروه اول، نتیجه بخش بودن و کارنامه ی درخشان را برای بیزینس کوچ شدن کافی می دانند. بیزینس کوچ های این گروه معتقدند، صرف چند ماه زمان در مراکز آموزشی و گرفتن مدرک و گواهینامه؛ چیزی جز اتلاف وقت و پول نیست. بیزینس کوچ های این گروه برای اثبات نظر خود دلایلی دارند:
دلیل اول نداشتن مدرک بیزینس کوچینگ
بیزینس کوچ های موفق زیادی هستند که بدون مدرک و گواهینامه وارد این حوزه شده و کسب و کار های بسیاری را متحول کرده و نتایج خیره کننده ای گرفته اند که مثال بارز آن تونی رابینز است؛ او یک بیزینس کوچ حرفه ای است که مدرک و گواهینامه ندارد.
دلیل دوم نداشتن مدرک بیزینس کوچینگ
مدرک یا گواهینامه ی بیزینس کوچ به تنهایی موفقیت شما را تضمین نمی کند و ارزش تجربه و نمونه کارهای موفق قبلی بیشتر از مدرک است؛ به عبارتی یک فارغ التحصیل از مراکز آموزشی بیزینس کوچینگ آمادگی دست و پنجه نرم کردن با بیزینس ها و کسب و کار هایی که به مشکلات مختلفی مبتلا هستند را ندارند؛ و آنچه که اعتماد به نفس و کارایی لازم را به یک بیزینس کوچ می دهد، مدرک نیست.
لذا بیزینس کوچ هایی که به مدرک متکی هستند در ایم حوزه موفق نمی شوند و کسب و کار ها سراغ آن ها نمی روند.
دلیل سوم نداشتن مدرک بیزینس کوچینگ
برای تبدیل شدن به یک بیزینس کوچ که وقت سر خاراندن ندارد و دستمزد بالایی دارد نیاز به اعتبار دارید و مدرک این اعتبار را برای شما به همراه ندارد بلکه تنها رضایت مشتری های شما و سابقه ی قابل اعتنا حرف اول را می زند.
در نهایت بیزینس کوچ های گروه اول برای تبدیل شدن به یک بیزینس کوچ حرفه ای و موفق راهی پیشنهاد می کنند:
سرمایه گذاری روی آموزش، نه از طریق آموزشگاه بلکه کمک گرفتن از یک مربی خبره ی شخصی و یادگیری فنون و نکات مربوط به بیزینس کوچینگ به صورت عملی و واقعی (نه صرفا تئوری و روی کاغذ)؛ در واقع همان سیستم قدیمی کارآموزی بیزینس کوچ های حرفه ای و با سابقه.
سپس به عهده گرفتن مسئولیت های کوچک بیزینسی و جلب رضایت صاحبان کسب و کار و بیزینس ها. درنهایت ساختن یک کارنامه قابل قبول و گسترش فعالیت ها.
بررسی موافقان مدرک بیزینس کوچ
در سمت مقابل بیزینس کوچ های حرفه ای دیگری، مدرک و گواهینامه را از الزامات بیزینس کوچ شدن به خصوص برای بیزینس کوچ های جوانی که به تازگی وارد این حرفه شده اند. این گروه هم دلایل محکمی برای این ادعای خود می آورند. در ادامه دلایل آن ها را بررسی می کنیم:
دلیل اول موافقان مدرک بیزینس کوچ
آمار های مرکز آموزش بیزینس کوچینگ Sherpa در ایالت اوهایو آمریکا نشان می دهد که بیزینس کوچ های تحصیل کرده و صاحب مدرک جایگاه محکم تری در بیزینس کوچینگ دارند؛ سریع تر هستند و حرفه ای تر عمل می کنند و درآمد بالاتری دارند.
این درحالی است که طبق همین آمارها 80.6 درصد بیزینس کوچ ها به دنبال ارتقای سطح علمی خود و موفقیت بیشتر هستند و 75.7 درصد بیزینس کوچ ها به دنبال گرفتن مدرک معتبر هستند!
دلیل دوم موافقان مدرک بیزینس کوچ
پرسشنامه ای از صاحبان کسب و کار هایی که از خدمات بیزینس کوچ ها استفاده کرده بودند به عمل آمد. طبق آمار های این پرسشنامه، ۸4 درصد بیزینس ها شرط داشتن مدرک بیزینس کوچینگ را، مهم یا بسیار مهم دانستند؛ که این نشان می دهد داشتن مدرک باعث اعتماد سازی راحت تر و در نتیجه موفقیت بیشتر برای بیزینس کوچ ها می شود.
دلیل سوم موافقان مدرک بیزینس کوچ
بررسی پرونده های قضایی نشان می دهد بیشتر رسوایی های مالی و شکست در پروژه های کسب و کار و بیزینس مربوط به بیزینس کوچ های بدون مدرک است! هرچند که نمونه های موفقی از بیزینس کوچ های بدون مدرک داریم اما آمارها و ارقام حکایت از چیز دیگری دارد.
جمع بندی
با بررسی نظرات هر دو گروه به یک مطلب مشترک می رسیم؛ و آن اهمیت بسیار بالای کاربلد بودن و تشنه ی یادگیری بودن در حوزه ی بیزینس کوچینگ است. به زبان ساده تر هیچ کدام از دو گروه برای بیزینس کوچ شدن مدرک و گواهینامه را به تنهایی، کافی نمی داند و تاکید بسیار بر هزینه ی وقت و انرژی برای یادگیری حرفه ی بیزینس کوچینگ دارند.
اما همانطور که آمار و ارقام نشان می دهد، برخورداری از مدرک معتبر از تجربه ی فراوان و سابقه ی درخشان چیزی کم ندارد و هر دو برای موفقیت در بیزینس کوچینگ ضروری و به یک اندازه حیاتی اند.
اگر عزم جدی برای بیزینس کوچ شدن دارید؛ از منابع مختلف مثل بررسی نمونه کار های موفق یا کارآموزی کنار یک بیزینس کوچ موفق بهره بگیرید اما فراموش نکنید برای جذب کسب و کار ها و انتخاب شدن به عنوان بیزینس کوچ از سوی بیزینس ها و کسب و کار های مختلف؛ داشتن یک مدرک معتبر خیلی به شما کمک می کند.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
جامع ترین مشاوره و راه اندازی رستوران + مشاوره رایگان
مشاوره راه اندازی سالن های زیبایی
بهترین اپلیکیشن برای جایگزینی با اینستاگرام
چرا به فالوورهای اینستاگرامم اضافه نمیشه؟
چگونه ادمین حرفه ای شویم ؟
مهمترین اصطلاحات اینستاگرام
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
doxepin nitrofurantoin mono affect birth control Dai, when asked why the zone would not offer low corporate tax rates of 15 percent similar to Hong Kong as originally speculated, suggested authorities wanted to bolster the confidence of foreign investors by easing restrictions through systemic changes, rather than dangling carrots cialis 5mg best price Kidney function should be checked using blood tests