چطور یک کسب و کار اینترنتی راه بندازیم؟
بسیاری از افراد به دنبال کسب و کار اختصاصی خود می باشند اما گاهی ایجاد یک کسب و کار شخصی می تواند به حدی طاقت فرسا و گمراه کننده باشد که عده ای از انجام آن ترسیده و سر باز میزنند. ایجاد و توسعه یک بیزینس اگرچه می تواند راهی طولانی در پی داشته باشد، اما در نهایت با انجام تمام مراحل دقیق و صحیح قادر خواهید بود تا ایده خود را عملی ساخته و تجارتی موفق راه اندازی نمایید.
عده ای از افراد از راه اندازی تجارت مختص به خود واهمه دارند به همین دلیل در این مقاله مراحل کامل ایجاد یک کسب و کار اختصاصی به صورت کاملا دقیق بازگو شده تا به یقین برسید که می توانید به راحتی کسب و کار شخصی خود را ایجاد نمایید. به یاد داشته باشید که برای شروع یک کسب و کار و تجارتی که نمایانگر ایده های ناب شماست، نیازمند زمان کافی و تلاش مستمر همراه با چندین شکست است تا بتوانید از هر شکست درسی بزرگ بیاموزید.
مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی
ممکن است با خود بیندیشید که در ابتدای کار باید نام برند خود را تعیین نمایید یا آیا باید قبل از هر کار دیگری درخواست وام را در وهله اول انجام دهید و یا بسیاری موارد دیگر. هر یک از این موارد باید در زمان مناسب خود انجام شده تا دچار سردرگمی نشوید.
از خود بپرسید که آیا آماده راه اندازی تجارت خود هستید؟
شما در ابتدا باید به این باور و ذهنیت برسید که آماده راه اندازی تجارت و کسب و کار اختصاصی خود می باشید. اگرچه با دانش بر مراحل کامل ایجاد یک حرفه، راه اندازی یک کسب و کار آسان خواهد بود اما باید بدانید که در حقیقت باید از تبدیل هیچ چیز به چیزی که باعث درآمد می شود، استفاده نمایید و این کمی دشوار خواهد بود.
بنابراین تا زمانی که ذهنیت شما آماده پذیرش این موضوع نباشد، ممکن است با هر شکست نابود شوید این در حالی است که داشتن یک باور ذهنی قوی می تواند از هر شکست، پیروزی های بزرگی بیافریند.
نوع تجارت خود را مشخص نمایید.
پس از گذر از مرحله اول باید نوع کسب و کار و تجارت خود را انتخاب نمایید. با انتخاب یک تجارت مناسب که به آن علاقه مند می باشید، می توانید از سرگرمی خود کسب درآمد کنید.
علاوه بر اینکه می توانید به صورت انفرادی که کسب درآمد بپردازید، می توانید با عده ای از افراد دیگر که در زمینه مورد نظر شما اطلاعات کافی دارند، وارد یک تیم شده و در کنار یکدیگر حرفه مدنظر را توسعه دهید.
تحقیقات بازاری انجام دهید.
با انتخاب نوع کسب و کار باید، درباره تمام جوانب کسب و کار اختصاصی خود اطلاعات کافی کسب نمایید. به همین خاطر درباره مطابقت استعدادهای شما با حرفه منتخب، بودجه و تجزیه و تحلیل عملکرد صنعت جستجو نمایید.
همچنین می توانید کسب و کار خود را با بیش از یک ایده شغلی راه اندازی کنید. به عنوان مثال علاوه بر فروش تجهیزات آشپزخانه، می توانید سایر لوازم مربوط به آشپزخانه را نیز بفروشید.
4. اهداف و انتظارات واقع بینانه تعیین کنید.
توجه داشته باشید که اهداف واقع بینانه برای خود تعیین کنید. اگر فردی به هدفی که مدنظر شماست در تجارت خود به آن رسیده است، ممکن است پس از بارها شکست به انتظارات شما رسیده باشد.
بنابراین به جای تمرکز بر روی اولین فروش خود، بر روی تولید محتوایی قدرتمند و جذب ترافیک تمرکز کرده تا بتوانید در آینده صاحب کسب و کار اختصاصی موفق باشید.
5. یک طرح تجاری ایجاد کنید.
بر روی یک کاغذ برنامه ای برای تجارت خود نوشته و به هر یک از موارد زیر بپردازید.
- لیستی از مخاطبان هدف
- تجزیه و تحلیل و بررسی نقاط ضعف و قوت تجارت شما
- طرح بازاریابی
- برنامه مالی
- پیش بینی های مالی برای 3 ماه
6. انتقادات و پیشنهادات کارا دریافت کنید.
ایده خود را بازگو کرده و متناسب با هر یک از ایده ها، بازخورد دریافت نمایید. ممکن است برخی از ایده های کسب و کار اختصاصی شما به دلیل مناسب نبودن از بین رفته و حذف شوند. علاوه بر این می توانید با تعدادی کارآفرین جوان در زمینه تجارت خود گفت و گو نمایید.
7. راهی برای پرداخت هزینه کسب و کار خود پیدا کنید.
در ابتدای کار ممکن است نتوانید هزینه های خود را پرداخت کنید چرا که باید درآمد حاصله از فروش را مجددا در تجارت خود سرمایه گذاری نمایید.
8. با یک شریک همکاری نمایید.
وجود یک شریک و همراه در کسب و کار شخصی می تواند تا حد زیادی در موفقیت شما موثر باش چرا که می تواند وقت و منابع زیادی برای شما به وجود آورده و حجم زیادی از کارها را از دوش شما بردارد.
در کنار این موارد توجه داشته باشید که باید شریک توانایی انتخاب کنید چرا که انتخاب یک شریک ناکارآمد می تواند تجارت شما را با شکست مواجه سازد.
9. نام تجاری یا دامنه آنلاین خود را انتخاب کنید.
دریافت یک نام تجاری آن هم با دامنه.com کمی دشوار می باشد. سعی کنید در هنگام انتخاب نام، کلمه کلیدی مورد نظر در نام تجاری حضور داشته باشد. علاوه بر این مورد توجه داشته باشید که نام تجاری باید جذاب، به یاد ماندنی، کاربردی و به همراه دامنه ای در دسترس باشد تا مخاطب بتواند به راحتی شما را پیدا نماید.
10. کسب و کار شخصی خود را ثبت کنید.
قوانین مختلفی در شهرهای مختلف برای ثبت شرکت و تجارت موجود است اما تا حد امکان سعی کنید هرچه زودتر کسب و کار خود را ثبت کنید چرا که این کار از لحاظ حقوقی ایمن تر است.
11.اولین محصول یا خدمات خود را ایجاد نمایید.
محصولات و خدمات متنوعی موجود بوده که در ابتدای شروع فعالیت کسب و کار اختصاصی می توانید آنها را برای جذب مخاطب ایجاد کنید.
همچنین در تجارت الکترونیک نیز می توانید از وب سایت Oberlo برای انتخاب میلیون ها کالا و فروش آنها در زمینه تجارت خود کمک بگیرید.
12. تجارت خود را تبلیغ کنید.
یکی از مهمترین مراحل جذب مشتری، پخش تبلیغات و نمایش محصولات و خدمات خود به مردم است. در این راستا تبلیغ در شبکه های اجتماعی همه گیر نظر اینستاگرام، لینکدین، فیسبوک، پینترست و غیره می تواند بسیار مفید واقع شود.
توجه داشته باشید که اگرچه هرکس می تواند به راحتی کسب و کار اختصاصی خود را راه اندازی نماید اما در دنیای کنونی برای اینکه بتوانید در حرفه خود به موفقیت برسید، نیاز به یک راهنما و کوچ دارید. تمامی افراد بزرگ دنیا از جمله بیل گیتس نیز در صحبت های خود در راستای موفقیت به داشتن کوچی باتجربه اشاره می نماید.
راه اندازی کسب و کار اینترنتی را جدی بگیرید
در این مقاله از سری مقالات سایت استاد منوچهرزاده آنچه را که باید در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی بدانید را به شما گفتیم. حالا پیشنهاد می کنم هر چیزی را که یادداشت کرده اید. وسایل لازم را آماده کنید و با یک برنامه خوب، کار خود را شروع کنید.
دیدگاهتان را بنویسید