به چقدر سرمایه برای شروع کسب و کار نیاز داریم؟
بسیاری از انواع تجارت های کوچک و بزرگ برای راه اندازی به سرمایه اولیه نیاز دارند. سرمایه اولیه کسب و کار به حدی حائز اهمیت است که برخی از افراد در ابتدای راه دچار مشکل شده و همین امر باعث عدم راه اندازی و ایجاد کسب و کار مورد نظر آنها می گردد.
اگرچه شروع یک تجارت میتواند روندی هیجان انگیز باشد اما همواره در تخمین سرمایه اولیه بیزینس خود واقع بین باشید، چرا که در برخی از موارد هزینه هایی نظیر اجاره و یا تهیه فضای اداری، هزینه های حقوقی، حقوق و دستمزد کارگران، هزینه های سازمانی گرد هم آمده و در مجموع مبلغ زیادی را تشکیل می دهند.
اگر به فکر راه اندازی بیزینس خود بوده اما در تعیین و تشخیص سرمایه اولیه کسب و کار به کمک نیاز دارید تا انتهای این مقاله با ما همراه بوده تا با بررسی موارد زیر بتوانید سرمایه اولیه بیزینس خود را به صورت حدودی تخمین بزنید.
برای شروع و راه اندازی کسب و کارهای کوچک چه مواردی لازم است؟
در اکثر اوقات تجارت و کسب و کاری که مدنظر است، در گذشته توسط افراد دیگر راه اندازی شده اند. تنها تعداد اندکی از کسب و کارها موجود بوده که نمی توان از تجربه افراد دیگر در آن زمینه استفاده نمود. موارد زیر از جمله تاکتیک های مناسب برای جمع آوری اطلاعات دقیق تر در زمینه سرمایه اولیه کسب و کار و سایر زمینه ها می باشند.
- با تجار باتجربه و هم رشته با تجارت خود در ارتباط بوده و از وی درباره هزینه های عملیاتی نسبی سوال نمایید. در برخی از مواقع گفتگو با افراد باتجربه در زمینه مورد نظر می تواند بسیار مفید واقع شود.
- در برخی از شهرها آژانس هایی موجود بوده که کارآفرینان بازنشسته فعالیت دارند. این کارآفرینان نیز می توانند گزینه مناسبی برای مشاوره در زمینه های مختلف اعم از سرمایه اولیه کسب و کار باشند.
- از مشاوران بازرگانی یا حسابداران کمک بخواهید.
- با انجمن های مشاغل کوچک، گروه ها و سایر افرادی که هم اکنون در تجارت شما فعالیت دارند، کمک گرفته و با آنها گفتگو نمایید.
بطور میانگین مقدار هزینه و سرمایه اولیه برای راه اندازی کسب و کار و تجارت های کوچک چقدر است؟
به صورت کلی نمی توان مبلغ متوسطی برای راه اندازی و شروع یک کسب و کار تخمین زد چرا که هر شرکت نیازهای مختلفی دارند؛ بنابراین تنها راه تخمین هزینه و سرمایه اولیه کسب و کار برای شروع یک تجارت، پرسش و جو و اندکی تحقیق از افراد باتجربه در این زمینه می باشد.
علاوه بر این مورد باید درباره نحوه فعالیت تجاری خود نیز تحقیق نمایید. این بدان معناست که یک بیزینس برای بقا و ادامه فعالیت خود به چه مقدار هزینه نیاز دارد.
برای تخمین این هزینه شما باید از جریان نقدی تجارت و درآمد تخمینی حاصل از ارائه محصولات، پیش بینی های لازم را انجام دهید. این مرحله یکی از دشوارترین مراحل حساب می شود چرا که شما باید با توجه به مبلغ به دست آمده، برای 12 ماه آینده شرکت خود برنامه ریزی کنید.
در صورتی که تا موعد مقرر، کسب و کار شما سودآور نباشد، احتمال شکست افزایش خواهد یافت.
نحوه محاسبه هزینه های راه اندازی برای یک تجارت کوچک
برای اینکه بتوانید یک تخمین و پیش بینی درست از سرمایه اولیه کسب و کار خود داشته باشید، باید موارد زیر را در نظر بگیرید.
هزینه های سرمایه ای
همانطور که در موارد فوق نیز به آن اشاره شد، برخی از بیزینس ها برای شروع به مواد اولیه یا برخی لوازم ضروری نیاز دارند تا جایی که در صورت نبود این مواد، افتتاح شرکت میسر نیست. اینگونه هزینه ها در رده هزینه های سرمایه ای قرار می گیرند. از جمله این موارد می توان به خرید عمده تجهیزات، ماشین آلات، مبلمان و غیره اشاره نمود که حتما باید در تخمین سرمایه اولیه کسب و کار لحاظ گردند.
مخارج
هر تجارت و بیزینسی، دارای مخارجی بوده که قابلیت کم و زیاد شدن دارند. در حقیقت ممکن است در یک ماه مخارج شرکت نسبت به ماه قبل بیشتر و یا کمتر شود. هزینه های ناشی از آب و برق، اجاره، هزینه تبلیغات و بازاریابی جزو مخارج در نظر گرفته شده و باید در هنگام تخمین سرمایه اولیه کسب و کار مدنظر قرار گیرند.
دارایی ها
دارایی ها نیز همانطور که از نام آن پیداست، شامل اقلامی بوده که شما قبل از راه اندازی یک بیزینس آنها را داشته و می توانند در جهت کسر سرمایه اولیه کسب و کار مفید واقع شوند. دارایی می تواند شامل پولی باشد که در بانک موجود است و یا املاک و مستغلاتی باشد که می توانید به منظور جلوگیری از پرداخت هزینه اجاره مکان، از آن بهره ببرید.
درآمد یک مالک تجارت کوچک چقدر در سال است؟
تخمین درآمد یک بیزینس و تجارت، وابسته به عوامل متعددی بوده و نمی توان به طور دقیق آن را پیش بینی نمود. روش های زیادی برای برآورد بهتر پتانسیل درآمد موجود می باشد که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است.
- می توانید تحقیقات بازاریابی انجام داده تا متوجه شوید که مردم تا چه میزان از محصولات و خدمات شما استقبال می نماید. همانطور که میدانید میزان درآمد حاصل از یک تجارت در وهله اول به نیاز مردم به آن وابسته است.
- سعی کنید تعاملات خود را با مشتریان و متخصصان صنعت مورد نظر افزایش دهید تا از میزان سرمایه اولیه بیزینس و غیره مطلع گردید.
- درباره مشاغلی که در گذشته در زمینه تجارت شما فعالیت داشتند، تحقیق کرده و در صورت عدم موفقیت و شکست علت آن را جویا شوید.
به این ترتیب می توانید درآمد حاصل از تجارت خود را تا حدی تخمین زده و با فرمول زده شده در مطالب فوق، مقدار سرمایه اولیه کسب و کار خود را بسنجید.
توجه به سرمایه اولیه کسب و کار از اهمیت بالایی برخوردار بوده و تخمین و پیش بینی صحیح آن می تواند تا حد زیادی در موفقی برند و تجارت شما سهیم باشد. از طرفی سعی کنید که از روش ها و مهارت های اصولی جدید کسب و کار غافل نشوید.
باتوجه به وجود شرکت های متعدد و رقبا، یکی از مواردی که باید به آن بپردازید، استفاده از شیوه های نوین کسب درآمد می باشد. ابوالفضل حصارکی با سالها تجربه در زمینه بیزینس کوچینگ، توانسته با راهکارها و مهارت های اصولی و کلیدی کسب درآمد، 5599 دانشپذیر موفق در صنایع مختلف وارد بازار کار نماید.
دیدگاهتان را بنویسید