استفاده از رسانه های اجتماعی نظیر اینستاگرام می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اگر هدف کاربران در استفاده از این شبکه اجتماعی کسب درآمد باشد، نیاز است یک سری ویژگی ها برای مدیریت بهتر رفتار مشتریان و افزایش فروش به لیست قابلیت های اینستاگرام افزوده شود. بیزینس اکانت اینستاگرام به دلیل ارائه ابزارهای بیشتر برای آنالیز، تبلیغات و… از سوی اینستاگرام به کسب و کارها پیشنهاد می شود. اگر می خواهید بدانید بیزینس اکانت اینستاگرام چیست و مزایا و معایب اکانت بیزینس اینستاگرام کدامند؟ ما را تا انتها همراهی کنید. در این آموزش نمایه کسب و کار اینستاگرام را به طول کامل تشریح خواهیم کرد.

بیزینس اکانت اینستاگرام چیست؟

بیزینس اکانت تحت عناوین دیگری همچون نمایه کسب و کار اینستاگرام نیز شناخته می شود. در واقع نمایه کسب و کار یک قابلیت رایگان است و توسط اینستاگرام به اکانت هایی پیشنهاد می شود که قرار است حسابشان به عنوان مشاغل و کسب و کارهای تجاری شناخته شود. در واقع صاحبان این پیج ها می خواهند با اکانت تجاری خود در اینستاگرام کسب درآمد کنند. بیزینس اکانت اینستاگرام نسبت به اکانت های شخصی گزینه های بیشتری نظیر تجزیه و تحلیل رفتار مشتریان، گزینه های تماس، تبلیغات و… ارائه می دهد.

برای آشنایی با اینستاگرام مارکتینگ کلیک کنید.

تمامی شبکه های اجتماعی به دنبال عرضه بستر هایی هستند که کاربران و مشاغل بتوانند به بهترین شیوه برای کسب و کارهای خود تولید محتوا کنند. یک سرویس خوب باید ابزار سنجش بازخورد خوبی از مخاطبین داشته باشد تا بتوان به کمک آن رفتار مخاطب را برای افزایش فروش تجزیه و تحلیل کرد. اینستاگرام یکی از این سرویس هاست که با امکان تبدیل اکانت شخصی به اکانت تجاری اینستاگرام این قابلیت را برای کسب و کارها فراهم آورده است.

انواع اکانت در اینستاگرام

به طور کلی سه نوع اکانت در اینستاگرام می توان ایجاد کرد:

  • اکانت شخصی (Personal Account)
  • اکانت تجاری (Business Account)
  • اینفلوئنسر (Creator Account)

جدول مقایسه انواع اکانت های اینستاگرام

امکانات

Personal Account

Business Account

Creator Account

حریم خصوصی

خصوصی یا عمومی

فقط عمومی

فقط عمومی

گزینه های تماس با ما

خیر

بله

بله

آنالیز و تحلیل

خیر

بله

بله

امکان مدیریت پیام های دریافتی دایرکت

خیر

بله

بله

انتشار خودکار

خیر

بله

خیر

افزودن دکمه قرار ملاقات یا رزرواسیون به پروفایل

خیر

بله

خیر

محتوای مارک دار

خیر

خیر

بله

تبلیغ برند

خیر

بله

بله

مشاهده محتوا در فیس بوک

خیر

بله

بله

مشاهده تحلیل فالو یا آنفالو

خیر

خیر

بله

تبلیغات روی اینستاگرام

خیر

بله

بله

امکانات اکانت تجاری اینستاگرام چیست؟

با تجاری کردن اکانت اینستاگرام امکانات بیشتری برای مدیریت بهتر مشتریان و افزایش فروش محصولات و خدمات خود در اختیار خواهید داشت. ابزارها و امکاناتی که اکانت تجاری اینستاگرام در اختیار کاربران خود قرار می دهد به شرح زیر است:

  1. دکمه contact (تماس با ما)
  2. دکمه Promotions (پست های تبلیغاتی)
  3. Insights (ابزار آنالیز پست ها و مخاطبین)

امکانات اکانت تجاری اینستاگرام چیست؟

1. نحوه گذاشتن call در اینستاگرام

دکمه contact (تماس با ما): این دکمه اطلاعات تماس نظیر شماره تماس، آدرس ایمیل و موقعیت جغرافیایی کسب و کار شما را در اختیار مخاطبین قرار می دهد. با افزودن این گزینه به پروفایل تجاری خود کاربران به سه قابلیت دسترسی پیدا می کنند.

نکته: اگر در هنگام تبدیل اکانت خود به اکانت تجاری اطلاعات این بخش را تکمیل نکنید در حالت پیش فرض این دکمه در پروفایل شما ظاهر نخواهد شد.

شما می توانید پس از بیزینس اکانت کردن حساب خود با انتخاب گزینه Edit Profile در بخش contact options اطلاعات تماس خود را وارد نمایید تا این اطلاعات در پروفایل نمایش داده شود.

  • Get Directions: آدرس شرکت یا محل کار کسب و کارها در این قسمت قرار گرفته است.
  • Call: با انتخاب این گزینه کاربر به شماره های پشتیبانی شرکت دسترسی پیدا می کند.
  • Email: آدرس ایمیل رسمی شرکت جهت ارتباط های رسمی در این بخش قرار دارد.

2. تبلیغ حرفه ای محصولات در اینستاگرام یا پروموت

دکمه Promotions (پست های تبلیغاتی): همانطور که مشاهده می کنید اکانت تجاری اینستاگرام از نظر ظاهری تفاوت هایی با اکانت شخصی اینستاگرام دارد. به عنوان مثال:

  • در اکانت های تجاری در کنار Edit profile گزینه Promotions اضافه شده است.
  • قابلیت promote کردن یا همان ایجاد پست های تبلیغاتی در اکانت های تجاری اینستاگرام قابل دسترسی است. شما به کمک این قابلیت می توانید محصولات و خدمات خود را در قالب پست های تبلیغاتی به کاربران معرفی کنید.
  • قابلیت Promotions اینستاگرام گزینه ها و ویژگی های مختلفی در اختیار کاربران خود قرار می دهد. به عنوان مثال شما می توانید یک پست تبلیغاتی پروموت همراه با لینک وب سایت خود تولید کنید. در این صورت کاربران می توانند از طریق لینک به صورت مستقیم به سایت شما هدایت شوند.
اکانت بیزینس اینستاگرام

نکته: برای تولید پروموشن حتما نیاز به یک اکانت تجاری دارید. همچنین داشتن یک اکانت فیسبوک متصل به اکانت تجاری اینستاگرام لازمه استفاده از قابلیت Promotions اینستاگرام است.

 

Insights (ابزار آنالیز پست ها و مخاطبین): یکی دیگر از مواردی که در حساب های تجاری اینستاگرام قابل مشاهده است و این حساب را از دیگر انواع حساب های اینستاگرام متمایز می کند ابزار Insights است.

  • ابزار Insights به شما کمک می کند در مورد دنبال کنندگان پیج و افرادی که با بیزینس شما در ارتباطند اطلاعات بیشتری کسب کنید.
  • می توانید بفهمید کدام پست ها و داستان ها بازدید بیشتری داشته اند.
  • این آیکن در بالا سمت راست صفحه به شکل یک نمودار نمایش داده می شود. به کمک ابزار Insights می توانید به آمار پست های خود دسترسی داشته باشید.

نکته: دقت داشته باشید آمار Insights از زمانی که پروفایل خود را به پروفایل تجاری تبدیل کنید ثبت می شود. بنابراین بلافاصله پس از تجاری کردن اکانت اینستاگرام خود آماری مشاهده نخواهید کرد.

بخش Insights شامل سه گزینه برای تحلیل و آنالیز است که در ادامه نحوه کار هر کدام را توضیح می دهیم:

  • Content: در این تب می توانید نحوه عملکرد پست ها، استوری ها و تبلیغات را مشاهده کنید. در واقع این بخش برای آنالیز استوری اینستاگرام و… بسیار کاربردی است.
  • Activity: تب activity به شما اجازه می دهد تا بفهمید چه تعداد اکانت در هر روز هفته با حساب کاربری شما ارتباط برقرار کرده اند. این به معنای بازدید پروفایل کاربری شما و تعداد کلیک وب سایت است. ویژگی Insights  فعالیت پیج شما را با هفته های قبلی مقایسه می کند.
  • Audience (مخاطبین): میزان رشد دنبال کنندگان را در این بخش می توان مشاهده کرد. این بخش نیز جهت آنالیز ممبر اینستاگرام، فالور و… کاربرد دارد.

 

مزایای بیزینس اکانت اینستاگرام

  • نمایش اطلاعات کسب و کار شما در بیو اینستاگرام
  • دسترسی به Insights اینستاگرام
  • امکان اضافه کردن دکمه تماس با ما (Contact)
  • امکان افزودن لینک به استوری های اینستاگرام
  • قابلیت ایجاد و ارسال پست های تبلیغاتی در اینستاگرام از طریق گزینه promotions
اکانت بیزینس اینستاگرام

معایب بیزینس اکانت اینستاگرام

  • از آنجا که پس از تجاری کردن اکانت اینستاگرام پروفایل کاربری شما از نظر ظاهری دچار تغییراتی می شود امکان دارد برخی از دنبال کنندگان پیج شما یا افرادی که وارد حساب کاربری شما می شوند پس از تشخیص اینکه این اکانت تجاری است و با مشاهده پست های تبلیغاتی از پروفایل شما خارج شوند.
  • زمانی که اکانت شما تبدیل به یک اکانت تجاری می گردد برای تبلیغ محصولات و خدمات خود باید هزینه آن را به اینستاگرام پرداخت نمایید.
  • اکانت تجاری کسب و کار اینستاگرام شما به هیچ عنوان نمی تواند خصوصی (private) باشد و اطلاعات آن توسط هر کاربری در دسترس خواهد بود.
  • حساب های تجاری اینستاگرام در مقایسه با حساب های شخصی معمولی در صفحه اکسپلورر اینستاگرام کمتر دیده می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید