ویژگی های بیزینس کوچ شدن چیست؟ [5 ویژگی لازم و ضروری]
بیزینس کوچینگ یک حرفه نسبتا مدرن به حساب می رود که با سرعتی چشمگیر در حال رواج یافتن بین کسب و کار های بزرگ و کوچک است. وظایف و ویژگی های بیزینس کوچ کاملا مشخص است!
مطالعه مقاله منتور کیست و چه وظایفی دارد؟
بیزینس کوچ کسی است که به صاحبین کسب و کار و مدیران تجاری کمک می کند تا بتوانند کسب و کار خود را در مسیر درست قرار داده و با سرعت بیشتری به سمت اهداف خود حرکت کنند. اما آیا شما هم می توانید یک بیزینس کوچ حرفه ای و موفق شوید؟ برای پاسخ به این سوال، این مطلب را بخوانید تا ببینید آیا ویژگی ها و استعداد لازم برای بیزینس کوچ شدن را دارید یا نه.
بیزینس کوچینگ بدون شک آینده روشنی دارد و حتی همین حالا هم تقاضا برای بیزینس کوچ های حرفه ای و معتبر هر روز بیشتر از روز قبل است. بنابراین انتخاب بیزینس کوچینگ یا همان کوچینگ تجاری یک انتخاب ایده آل برای آینده حرفه ای شما است. با مشخص بودن ویژگی های بیزینس کوچ برای آن که بدانید آیا شما فرد مناسبی برای پا گذاشتن در این حرفه هستید یا نه، پاسخ دادن به پنج سوالی که در ادامه مطرح می کنیم به شما کمک خواهد کرد تا به صورت کامل با ویژگی های بیزینس کوچ حرفه ای آشنا شوید!
آیا از کمک کردن به موفق شدن دیگران لذت می برید؟
در هر حرفه ای، این که خود شما از انجام آن کار لذت ببرید فاکتور مهمی محسوب می شود. در حرفه کوچینگ کسب و کار نیز این امر صادق است. قبل از آن که پا به این حرفه بگذارید، باید بدانید که یک بیزینس کوچ معمولا فردی است که پشت صحنه باقی می ماند و کمک می کند تا دیگران به موفقیت برسند.
به عنوان یکی از ویژگی های بیزینس کوچ، شما باید با رهبران آینده دنیای تجارت و کسب و کار همکاری کنید. کار شما حمایت و راهنمایی این افراد است تا بتوانند به اهداف خود برسند و موفقیت های تجاری کسب کنند. در واقع موفقیت شما، یعنی موفقیت افرادی که با آن ها کار می کنید. اگر از این امر لذت می برید، یکی از فاکتورهای مهم بیزینس کوچ شدن را دارید.
آیا یک فرد اجتماعی هستید؟
اگر چه بیزینس کوچ ها با روانشناسان و مشاوران متفاوت هستند، اما مهارت های مشابهی را باید کسب کنند. این مهارت ها شامل مهارت های ارتباطی قوی، هوش هیجانی بالا و توانایی گوش دادن فعال می باشند. تفاوت ویژگی های بیزینس کوچ با یک روانشناس این است که روانشناس کمک می کند تا افراد سلامت ذهنی خود را حفظ کنند و آن را ارتقا دهند ولی مدیر کسب و کار کمک می کند تا افراد به اهداف حرفه ای و تجاری خود دست یابند.
توانایی ایجاد رابطه قوی و سالم با افراد یکی از مهم ترین مهارت ها و ویژگی های بیزینس کوچ و فاکتور های مهم برای تبدیل شدن به یک بیزینس کوچ موفق و تراز اول است. شما باید اعتماد مخاطب خود را کسب کنید و رابطه ای حرفه ای و در عین حال دوستانه را با او شکل دهید تا بتوانید به او کمک کنید تا اهداف خود را بشناسد و به سمت آن ها حرکت کند.
آیا ذهن اقتصادی دارید؟
افرادی که در زمینه بیزینس کوچینگ کار می کنند، باید دانش بالایی از دنیای تجارت و کسب و کار داشته باشند و مهارت های متنوعی را در خود پرورش دهند.
بسیاری از بیزینس کوچ ها دوره های تخصصی مدیریت، بازاریابی یا تجارت و بازرگانی را گذرانده اند و مدارک معتبری در این زمینه دارند. حتی بعضی از آن ها خودشان تجربه مدیریت کسب و کار های مختلف را داشته اند و توانسته اند در آن ها به موفقیت برسند. تمامی این موارد از نکات اصلی ویژگی های بیزینس کوچ حرفه ای و موفق محسوب می شوند.
آیا توانایی انگیزه دادن به افراد را دارید؟
اگر به عنوان یک مدیر کسب و کار که در زمینه کوچینگ تجاری کار می کند، کار شما این نیست که به تمام سوالات مراجعین خود پاسخ بدهید. مراجع یا به عبارتی موکل شما، باید بتواند خودش کنترل امور را به دست بگیرد و این شما هستید که به عنوان یک مربی باید این انگیزه و توانایی را در او ایجاد کنید. یک مربی کسب و کار حرفه ای و ماهر، به جای آن که به تمام سوالات موکل خود پاسخ دهد، از او سوالاتی هوشمندانه می پرسد و از موکل می خواهد که به این سوالات پاسخ دهد.
در واقع همین سوالات است که باعث می شود موکل شما بفهمد مشکل کار کجا است و در کدام قسمت باید بیشتر فعالیت کند. مربی کسب و کار کسی نیست که کارهای مراجع را برایش انجام دهد و مسائل او را حل کند، بلکه کسی است که به موکل خود توانایی های لازم برای حل مشکل و مهارت های حل مساله را آموزش می دهد.
آیا می توانید حس مسئولیت پذیری را در دیگران تقویت کنید؟
یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های یک بیزینس کوچ موفق، این است که بتواند مراجعین خود را بازخواست کند. منظور از بازخواست این است که کاری کند تا مراجعین در برابر اعمال و تصمیمات خود احساس مسئولیت پذیری داشته باشد و به عواقب آن ها فکر کند.
مربی کسب و کار موفق و خوب باید بتواند به مراجعش بازخورد ارائه دهد و هر وقت مناسب بود از او تعریف کند، اما به همین ترتیب باید بتواند در مواقع لزوم مراجع را به چالش بکشد و از او سوالاتی جدی و اساسی بپرسد. یک بیزینس کوچ مهربان که هرگز با مراجع جدی و قاطع صحبت نمی کند، نمی تواند کمک کند تا افراد به اهداف بزرگ تجاری و حرفه ای خود برسند.
همچنین شما به عنوان کسی که حرفه بیزینس کوچینگ را برای کار انتخاب می کنید، باید آماده رویارویی با افرادی باشید که حس مسئولیت پذیری و اراده ضعیفی دارند و کار کردن با آن ها بسیار دشوار است. به عنوان مثال بعضی از مدیران کسب و کار وجود دارند که وقت شناس نیستند و انگیزه لازم برای انجام بعضی از اقداماتی که به آن ها پیشنهاد می کنید را ندارند.
یا مدیرانی که دلشان نمی خواهد دوست یا اقوام خود را علی رغم عملکرد ضعیف اخراج کنند. همه این ها بخشی از سختی های شغل بیزینس کوچینگ هستند که باید با آن رو به رو شوید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Imatinib elimination is predominately in the feces, mostly as metabolites how many mg of lasix can you take a day Women with arthritis were 1